:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
sultan71 #9103 Sziasztok,
"A rádiókban ami ma megy ( én úgy hívom gettomusic ) az véleményem szerint nem európai fülnek való.."
Hallanad csak azt, ami itt megy a radiokban! Nehany eve Los Angelesben elek es mar teljesen rosszul vagyok az itteni zenektol. Nincs olyan csatorna, ami ne a hulladek kategoriat kepviselne, egyszeruen hallgathatatlanok!!! Nyomjak azt az ostoba fekete "gettozenet" es a meg ostobabb mexikoi reggaetont.
Azt nem tudom otthon mi megy a radiokban, de attol biztosan nem lehet rosszabb, mint ami itt van... :-)))
Azzal teljesen egyetertek, hogy ez a zene egyaltalan nem europai (igenyes zenehez szokott) fulnek valo, valamint hogy a mostani elkorcsosult zenek a nyomaba sem erhetnek a 90-es, vagy akar a 80-as evek zeneinek.
Sokaig en is azt hittem, hogy mar mindent begyujtottem a 90-es eurodance zeneibol, de ez a forum radobbentett arra, hogy amit en ismertem, az csak toredeke a meglevo jobbnal jobb zeneknek. :-))
"Úgyhogy várjuk az újakat !!
Ha valaki tud olyan mai zenét amit érdemes lenne meghallgatni , ajánljon valami jót !"
Mostanaban nezegettem a '99 utani zeneimet, talaltam is koztuk nagyon jokat, majd feldobom oket ha lesz egy kis idom.