:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Chris 2000 #6821 Hát ezt már én sem hagyhatom ki... : )
Nekem is van egy Pioneer CT-W205R kétkazettás deck-em, meg egy ONKYO A 9210-es Hifi erősítőm valamint egy ONKYO T-4511-es Rádiótunerem!
Nemrég vettem meg a cuccot, de csak azért, mert kb. 12-15 évvel ezelőtt miden vágyam az volt, hogy majd egyszer az életben legyen egy frankó Hi-Fi-m ami különálló egységekből áll! Álmom valóra vált, 2006-ban! A Pioneer deck szerintem sohasem volt használva, szétszedtük, gyári állapotban van minden benne. (Ill. volt, amior tavaly megvásároltam) Külföldről hozták be egyébként, ott volt valami raktárban állítólag.
Amikor megláttam a használtcikk kereskedésben, megdobbant a szívem egyből, pedig abszolute nem foglalkozok már a Hi-Fi dolgokkal. DE azonnal megmondtam, nem érdekel megveszem azt a decket, tartozom ennyivel az emlékeknek!(Pedig valaha minden szabad percemben ezen hobbimnak éltem) Ne tudjátok meg:
3000 Ft-ért vettem!!! Megmondtam a boltosnak, aki szerintem hülyének is nézhetett, - mert ő azt sem nagyon tudta mi is ez a fekete doboz: ) - hogy rakja félre, mert én a kasznijáért is simán kiadok ennyit érte annyira szép! Aztán még aznap meg is vettem kipróbálatlanul, de azóta sincs semmi baja! Utólag belegondolva, nem ér még tán annyit sem... csak NEKÜNK, egykori magnósoknak!
Egyébként egy kicsit bánattal tölt el, hogy a magnóskorszaknak vége van.
Pont írta az előzőekben valaki, hogy hogyan is jártak másolgatni...stb.
Milyen menő volt, amikor valakinek deck-je volt, és jó minőségben tudott rögzíteni vele. Ez már a múlté...
Valamelyik nap, vettem fel vele, mert a munkahelyen a kocsiban csak kazettás egység van és a kollegák elárasztottak a rosszabnál rosszabb minőségű kazettáikkal. Azon a pár órás "úton" azért bebizonyítottam mindenkinek, hogy az én Pioneer deckem, élére hajtogatja minőségben akármelyik mai kazettás Mini Hifi berendezést...: ) Pedig ez a deck egyébként nem egy nagy eresztés!
Még tavaly 1 hónapra rá, csupán a régi szép idők emlékére megvettem, az ONKYO erősítőt meg a tunert hozzá...
Ajjaj... Egy kicsit hosszú lettem, bocsi!
Üdv, Chris