:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Sziasztok!
Nem voltam 1-2 napig,és máris milyen "sokan" lettünk!
Jólvan,alakulgat a dolog...Hmmm,ez tetszik!Végre mozgás van!
Minden eddigi feltöltőnek én szeretném megköszönni,hogy "életben tartotta" a topikot,s köszönjük a sok jó muzsikát!Gondolok itt hosszu-ra és bigivanra!
Druszám (Kalyhacsu) neked külön köszönet!
Láttátok?Speedyshare-n megint emelték a feltöltési limitet!Már 100mb!
Czecsa:a sendspace-es link (Mory Kante) sajnos nem elérhető...
halexandra:Nem tudom mi lehet a gond nálad,sztem próbáld mégegyszer letölteni!(magic Kefir)Én az előbb letöltöttem,és szépen ki is tudtam csomagolni!
Alec80:Nem értem,hogy mi lehet a probléma!Mi teljes zenéket teszünk fel,nem "részleteket",habár volt nálam is olyan,hogy elindítottam egy letöltést,és sokat variáltam,hogy hova mentsem le a zenét!Mire kitalálta,már csak fél perc jött le!Javaslatom,hogy ne nagyon gondolkozz,hova is kellene lementeni az általad kiválasztott zenét,hanem ahova aut. felajánlja,oda mentsd!S ha leért az egész zene,akkor már onnan át tudod helyezni oda,ahova szeretnéd!Viszont egy jó tanács:ha az a gond,hogy nem tudsz letölteni,arra az lehet esetleg a válasz,hogy a speedyshare oldalon a zenék 1-2 hétig maradnak csak fent,utána automatikusan törlik!tehát legyetek mindig "naprakészek"!!

Nah,akkor kezdjük a feltöltést!
Nos,nem egyszerű a dolog,de meglátjuk mit tehetek!Zalrobto kolléga 1-2 zenével feladta a leckét...
Először is,témák "anywhere"-re!A peach nóta,az 1999/2000 évjárat,az csak egy kis plusz!
Anywhere Theme's...
-INDRA - ANYWHERE [EXTENDED VERSION]
-INDRA - ANYWHERE [HOT EXTENDED MIX]
-Peach - Anywhere (Eiffel65 Radio Mix)