x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Dióka
    PAZObám! (ez a bázás nagyon régi!:))

nem tudom,hogy gondoltad,hisz nem látok bele a gondolataidba!
    de nem cél egyik név kiemelése sem,sőt még csak a név sem lényeg, hisz tudod, szólás és gondolatszabadság meg blabla,de ha nem az "egyik vagy köre",akkor a "másik és köre", lényegtelen nekem...
    Egyébként én nem zártam ki soha senkit semmiből sem, viszont én sem csípem a "maghasadásos" szenilis vagy kaméleonos dolgokat.De előttem nem kell megvédened magad,hisz velem szemben nincs rá okod.De ha ezt szeretnéd tenni bárki előtt,akkor biztos jó okod van rá és meg tudnád találni a módját is, hogy megtedd,hisz a net elég szabad sokfelé.
    egyébként tök véletlenül az elmúlt 2 napban 1 tök ismeretlen és függteln személytől kaptam infókat Tb-vel kapcsban és hát a skizofrénia tényleg csak baráti és enyhe kifejezés vele kapcsban,bármit is hitetett el veled, vagy tanított meg neked az álpécé zseni!Nem részletezem,de egyben biztos vagyok, veled sem egyenes (a pici orrodnál fogva vezetget), és sokunkkal sem volt az sokmindenben!de nekem a kórkép összeállt és eddig nem tettem, mert marha vagyok meg lojális és toleráns, de mára már megdöbbentem, hát....
    ennyi....