x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Chris 2000
    És gondold el, 21.000 Ft volt az egész torony... Ennyit ér egy Onkyo erősítő, egy full szervós Pioneer deck, meg egy nagyon jó Onkyo rádiótuner (ami mellesleg 2003-as évjáratú)!

Egy érdekes kis nosztalgiázást engedjetek meg!

Annak idején, még nem is volt olyan nagyon régen, mindig arra vágytam, hogy egyszer legyen egy ilyesmi kategóriás Hifi tornyom. Ami ugye különálló részekből áll. Mondjuk leginkább a deckre lett volna szükségem, hogy jó minőségű felvételt tudjak készíteni a rádiókból...
    Hát nem tudtam még véletlenül sem hozzájutni, a legjobb magnóm a kis Akai deck volt az ezüst színű. Aztán amikor már elkezdtem dolgozni, és lett volna rá pénzem, addigra már nem érdekelt annyira a magnózás, nem is nagyon volt rá időm. Aztán mint tudjuk lassan bejöttek az írható CD-k
    aztán az Mp3-ak. Ezek mellett sajnos nem rúg labdába ez a technika...

Most novemberben nyílt itt nálunk egy kereskedés ami külföldről hozza be az ott lejárt cuccokat. Véletlenül betévedtem, és megláttam a Pioneer decket! 3000 Ft-ért. Szerintetek? Azonnal pezsgett a vérem. Félre rakattam, délután mentem érte. Biztos voltam benne, hogy van valami hibája, mert mint ahogy írtam, egy karc nem sok annyi nem volt rajta. Épp hogy garanciát nem adtak rá...
    Amikor hazahoztam órákig csak ő volt számomra! Mint kiderült hibája nincs, zsír új minőség le voltam rajta döbbenve...
    Na de ha fasza deckem van, akkor egye fene szerzek hozzá egy erősítőt is meg egy rádiótunert. Ismételten óriási mákom volt, ugyanis egyik haverom eladta féltve őrzött onkyo erősítőjét tunerestől. Hát ne tudjátok meg milyen boldog voltam! Gyönyörű karácsonyi ajándék volt.

De ha jobban belegondolunk ezeket dolgokat csak a mifajtánk - nagy magnósok, diszkósok hifi mániások - értékelik. Egy két 15-16 éves gyerek nem is tudja mi az hogy deck...

Sajnos vége lett annak az igazán jó kis időszaknak.

Nagy örömöre azonban itt ez a remek fórum jobbnál jobb zenékkel, és a két kazettát amit még a deckkel vettem meg, tele is másoltam a legfinomabb inyencségekkel amiket innen szedtem le.

CSAK A FEELING KEDVÉÉRT!!!