x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Unlimited2
    Látom nagyon megsértettem lemezgyűjtői mivoltodat!
    Én egy hozzám intézett kommnetre válaszoltam! Nem hiszem, hogy írtam én olyat valaha is, hogy neked, vagy hozzád hasonló embereknek meg kell húzódni valahol! Ha igen, mutasd meg, kijavítom, bocsánatot kérek!
    Én a 90' eurodance, italodance, stb. zenéket szeretem. Amiket Te raksz ki, nekem meg azok a lemezek nem jelentenek sokat! Lehet az értéke 2 millió, akkor sem ér nekem egy forintot sem. Én a zenét hallgatom, nem a lemezt nézegetem. Ha nem tetszik a zene, akkor az számomra egy értéktelen kacat, egy porfogóval több.
    Ezért vagy Te gyűjtő, én meg ezért nem az vagyok. Ilyen egyszerű ez!
    Ismét hangsúlyozom, én egy nekem intézett kommentre válaszoltam, illetve javítottam ki, mert amit írtam sokféleképpen értelmezhető.
    Ha Te ezt magadra vette, hát sajnálom!
    Tényleg nem megbántva írom ezeket!
    Soha senki által kitett, linkelt zenét nem kritizáltam. Ha tetszett, akkor véleményt nyilvánítottam, jót írtam, ha nem, akkor tovább léptem!
    Az, hogy Te egy lemezgyűjtő vagy és mind azt, amit írtam sérelemként élted meg, azt sajnálom!
    Abban igazad van, hogy ha nem lennének gyűjtők, akkor sok jó zene feledésbe merülne, merült volna.
    Nem fogok megharagudni, ha nem mutatsz eurodance zenét, mert soha nem is kértelek, hogy mutass nekem.
    Nekem ilyen Ian Van Dahl zene, sokat nem mond, 12 belőle pont egy tucat! De soha egy árva szóval sem írtam, hogy ez rossz!
    Ahogy írtad is, hogy kinek mi a jó, az szubjektív!
    Minden tiszteletem a tiéd, aki képes lemezekért 10,20,100 ezreket adni.
    Remélem nem bántottalak meg!
    Üdv.: