:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
MrSister #33827 Helló, helló Mindenkinek!
zalrobto #33821
Én 2* annyira...
narumon #33822
Személyes tapasztalatom, hogy az esetek többségében a licit "hevében" születnek ilyen magas árak. Ez a lemez akkor és ott ennyiért kelt el, fél órával később már lehet, hogy "csak" a felét hozta volna az eladónak.
Emlékszem, még aktív licitáló koromban nekem is szépen vörösödött és nőtt a fejem(+ a licitre szánt összeg), amikor már a 20. lemezt buktam zsinórban...
Wind 67 #33823
Kicsi vagyok én ahhoz...
A menyasszonytáncból befolyt összzeget már régen "eltapsoltuk"(kolbász, virsli, sajt), így csak csendes szemlélője maradtam a "fightnak".
Kaposi1 #33824
DJ Adrián szépen összefoglalta a lényeget. Akarni a fix áras eladók szoktak. Többnyire sokat és általában be is égnek vele. Persze 1 EUR-ról indítani egy ilyen lemeznél nagy kockázattal jár, de itt most bejött az eladónak.
Nem tudom miért, de az általam ismert komoly eurodance gyűjtők körében a CD Maxi-k jóval népszerűbbek, így a piac szépen hozzájuk igazította az árakat.
A Superfly-os esetnél maradva is látható, hogy a CDM majd' 100*-os áron kelt el a *iscogs-on található bakelit kiadványhoz képest.