x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• reynaud #33582
    Az mp3-at illetően vegyetek itt néhányan vissza a nagy arcotokból!

Tény hogy fizikális adathordozóhoz képest,érzékelhető a különbség,pláne ha az egy eredendően a YT-ről lelopott 128kbps minőség amit pld. az oroszok előszeretettel,felkonvertálnak 320kbps fájlként,ami ugyebár attól még marad borzalmasan rossz 128kbps minőség!

Ám mondjuk egy beatport-on vásárolt igazi 320kbps fájlt összehasonlít valaki egy wav fájl minőséggel,alig érzékelhető különbséget fog hallani!

Már a soundcloud-on is lehet találkozni olyan fájlokkal amit egyszerűen a videómegosztóról loptak,s persze felkínálják 320kbps fájlként!
    Nevetséges,és a hivatalos zenei oldalakról irtani való jelenség kéne hogy legyen!

Egyébként pedig a veszteség mentes fájlok esetében a 'wav' sokkal szebben szól mint a 'flac',de ez csak saját vélemény!

Végül:
    Én cd minőség párti vagyok,ám sajnos vannak zenék melyek beszerezhetetlennek original cd-n,erre ott van megoldásként a wav vagy a hangsúlyozottan mondva igazi 320kbps mp3,ami azért még egy elfogadható és hallgatható minőség!

Akkor még nem is beszélve a már eleve rossz stúdió technikával rögzített felvételekről ami a 80s italo zenékre nagyon jellemző volt!
    1 példa:Felli-Diamond in the Night (soha semmilyen fizikális eredeti adathordozón nem hallottam jó minőségben,mert már a dal rögzítését elcseszték!