x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• KriszTom
    Helló mindenkinek!
    Tök örülök hogy megtaláltam ezt a topic-ot! Már azt hittem hogy egyedül vagyok a 90-es évekbeli zenék iránti rajongásommal. Sokan őrültnek tartanak hogy én még ilyen zenéket (is) hallgatok. A fiatalabbak a környezetemben azt sem tudják, mit jelent: La Bouche, DJ Bobo, Maxx, Mr. President, Corona... én tudom, mert ezeken nőttem fel, életem eddigi legszebb éveit kísérték végig! Mindig kellemes emlékek ébrednek bennem, ha meghallok egy-egy régi dalt! Egyedül az szomorít el, hogy sajnos nem emlékszem minden előadó/dal nevére/címére, és így veszettül töltögetek mindenhonnan, hátha rábukkanok egy-egy ismerősre! És szomorúan gondolok a régi, elveszett kazettáimra, amiket ezerszer is meghallgattam... Eltűntek, ködbe vesztek. Nagy meghatódottságot érzek, amikor felcsendül egy régen hallott ismerős hang, dallam... végigfut rajtam a borzongás, és vissza szeretnék menni abba az időbe! Tenni egy időutazást, újra ott lenni forró nyárban, hideg télben, átélni újra minden jót és szépet! Gondolom, ezzel sokan így vagytok!