:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
mr w #30362 tisztelt forumtarsak, 90's szakertok
eloszor is egy nagy koszonet az ittenieknek hogy altaluk olyan regi kedvenceim halgathattam meg mint az Edelweiss "tekno/elektro csodai"
masodszor, keresek ket zeneszamot ami anno kazin volt meg de le lett torolve es tudtommal onnan nemhozhato vissza...
az egyik a pakito - living on video egy speci verzioja. valami remix volt mert azt a 20felet amit eddig talaltam (napsteres korszak ota keresem...) egyik se az volt , de a dallama ilyen. valami pruntyoges is volt benne mint efekt
a masik: errol meg semmit nemtudok, max annyit h unokabatyam adta kazin valamikor 92ben, es ferfiak enekeltek olyan de nem rap inkabb hip-hop jellegu beszedes dalszovege volt es mintha azt enekeltek volna h "ba-ba-ba babylon ba-ba-ba babylon" es azthiszem futyoreszessel indult es szoveggel ert veget amit fentebb irtam... es ezvolt az egyik kedvencem akkoriban :-)
(nem a snow/babilon, nem a babilon system es nem a babylon zoo vagy a hollywood babylon (ezek is jok csak nemazok)...) lehet nem is azt eneklik hogy "babilon..."
az osszes dalszoveget atneztem mar amit talaltam de nemhasonlit egyiksem. az biztos hogy 94 elotti es kb 4-5perc hosszu lehetett...
nagyon halas lennek a cimekert (foleg ez utobbiert) ugy talan konnyebben elotudnam kotorni a netrol/ vagy vmi dj archivumabol...
nemtudom mivel viszonozhatom van egy rakat 90es cuccom, de szerintem ezek nektek is meglehetnek. azert utanatudok nezni cimeknek.
pl a defdames dope nalam is nagykedvenc es abbol van parfele illetve Leila K szamok
emailcimem: wizz_at_freemail_dot_hu
koszonom mindenkinek!
es bocsi h hosszu lett