:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Retroman #25949 Nem a topik témájához kapcsolódik, de azért megkérdezem, hátha valaki tud segíteni benne.
Szóval az lenne a kérésem, hogy valakinek van -e esetleg valami információja arról, hogy Magyarországon jelenleg van -e forgalomban olyan Panasonic Mp3 lejátszó, aminek a memóriája 4 Giga, és ha igen, hol lehet venni?
Neten nem igazán találtam infót erről, illetve kb 3-4 éve, amikor nézegettem neten az MP3 lejátszókat, akkor volt egy Panasonic lejátszó, de az csak 1 gigás volt és 40 ezer FT-ba került akkor, úgyhogy akkor sokalltam az árát, de akkor ez ki is volt írva neten, hogy melyik áruházakban lehet kapni, azóta ez a lejátszó már nincs forgalomba.
Még láttam egy 2 gigás Panasonicot is, azt Vaterán láttam használtan, de újakat már abból a típusból sem gyártanak.
És az a furcsa, hogy most, ha rákeresek, hogy Panasonic MP3 lejátszó, akkor nem igazán ad ki használható találatot, olyan lejátszót, ami jelenleg is forgalomban van.
Pedig nem hiszem, hogy ha 3-4 éve volt Magyarországon forgalomban Panasonic MP3 lejátszó, nem hiszem, hogy most ne lenne legalább egy újabb típus, csak én nem találom neten.
Ha valaki tudna ezügyben valami információval szolgálni, nagyon megköszönném!