:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Spartacus-t már ajánlotta egy nálam sokkal "sorozat-őrültebb" haverom is, de még várok vele, amikor teljes évadot nézhetek végig egy hétvége alatt... :)
LOSSLESS-t (általában ugye 1 fájlban teszik fel orosz bajtársaink) "Medieval CUE Splitter"-rel darabolom, majd ellenőriztetem.
Olvastam nem egy fórumon, hogy a program nem jó, mert hibázik stb., de nekem eddig bevált.
A feldarabolt MaxiCD-ket, albumokat szigorúan a saját ízlésem szerint, az "MP3Tag" programmal megformázok, hozzá-mellécsapom a borítókat, a foobar2000-hez pedig a nézethez szükséges borítóképet elkészítem kisebb méretben, plusz, minden ilyen anyag mellé egy lejátszási listát is generáltatok, akkurátusan elnevezve ezt is, a könyvtárat is.
Miután kiéltem magam, akkor az 1 DVD-nyi anyagot szimpla DATA-ként, 4x vagy 8x írás mellett írom ki. Adatellenőrzést nem tartok, mert sokszor hosszadalmas, ellenben, két PC-n [otthoni, és 2. munkahelyi] néha-néha, szúrópróbaszerűen ellenőrzöm, és otthon pedig a Where Is It-tel teljes beolvastatás mellett katalogizálok.
Miért, a LOSSLESS-t különleges módon kellene kiírni?
Vagy te AudioDVD-re gondoltál?