x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Dióka
    hát igazából már meg sem lepődök az olyan és hasonló eseteken, hogy egy számnak vagy előadónak többszörös és áttételes előélete is van, vagy százféle alias néven jelent meg ugyanaz vagy valami nagyon hasonló!

a midnight express nekem a bbe -féle változatban jött be igazán már akkor is, úgyhogy jó, hogy még időben átgondolták a témát!

egyébként ez a
    "Mindet magam rippeltem, dBpowerAMP Music Converter 13.1-el, saját Audio CD (DDD)-kről! A netem korlátozottsága miatt mind csak 192 kbit/s (CBR)."

nekem elég nagy paradoxonnak tűnik most, de biztos valakit vigasztal, hogy otthon DDD-ben is megvan neked! bár szerintem tökmindegy, hogy mivel rippelted, a gyakorlatban nincs túlzott jelentősége,bár lehet, hogy a 13.2.1.1 build 2364-essel már jobban jártál volna!

egyébként a zenei szöveges és dallamos ősbemutatód is nagyon tetszett! a bbe-es elődön kívül nekem még 2 jött be, bár igazából ezek is és a többi is pont olyan dallamos trance,mint amilyent akkortájt megatonnaszámra nyomattak megjegyezhetetlen sok álnéven (főleg) a németek, meg olaszok és hollandok is.