:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
nagyon rendi vagy, hogy amiben tudsz segítesz, azért egyszer-egyszer érdemes mindenbe belehallgatni, nem csak a minőség miatt, de egy ismeretlenből talán még kedvenc is lehet
.
Nem ragozom túl,nem is neked szól, csak úgy általánosságban írom, hogy egyébként a bitráta kérdés ismeretlen forrásból nálam csak másodlagos dolog (tehát nem esek hanyatt attól, ha valami 320, wav, vagy akár a hangzatos vinyl jwlzővel fémjelzett - először hallgassuk meg,aztán majd kiderül, ki derül), pedig én is erőteljesen preferálom a YÓT!
De sajna annyi gagyi "HQ" van kint a neten, hogy már nálam elvesztették ezek a minőségi jelzők a hitelességüket.
A legutóbbi nagy vicc nálam pl. DJ Tono mittudomén melyik "vinyl" italo mixe,ami annyira borzalmas, hogy csak röhögtem rajta, úgy kezdődik, hogy az első 17 perc MONÓ.....aztán még több helyen megintcsak monó és fenten ráírja, hogy ez bakelit, háááááát...lehet sosem hallott még jó bakelitet,ha meg valami szar,akkor ne írjuk rá,hogy wav,320,bakelit,mert ezek csak csorbítják a jelző értékét,azon kívül, hogy hülyítik vele a (süket) népet. meg van kint most is a neten több olyan "vinyl" sorozat is, ami 128-ba,meg 192-be volt rakva, ami rendes bakelitnél jó nagy baromság lenne, de amúgyis alig ütötte meg egy széthallgatott polimer kazetta minőségét.na, az ilyenek engem bosszantanak.....
bocsi, nem fárasztalak tovább......