x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Dióka
    szia Imyke!

Nem vettem magamra a témát,de azért válaszolok.
    Sajnos a tárhelyszolgáltatókkal az a helyzet,amit már egyketten ecseteltünk....
    Mindig lesz olyan tárhely,ami valakinek valamilyen szempontból nagyon rossz,mert mondjuk a felé tévedő szerverek miatt neki már csak csepeg az anyag,mire odaér....de ha mondasz olyan szolgáltatót,ahová teljes sávszélell lehet feltölteni, nemzetközi szinten is gyors (a legtöbb helyről), biztos nem fog megszűnni pár hónap múlva, a linkek "örökké" élnek (már amíg kábé 1000-1500ftnak megfelelő összeget fizetsz érte), egyszerre többen is használhatják, és mindemellett akár 2 gigás fájlok is feltölthetők, illetve 50giga tárhelyt ad.....satöbbi extra,akkor részemről akár meg is fontolom.
    Én egyébként nem akartam rapidozni, de mostanában pl. az extra kifejezetten bukik a fájltárolásdira.Mindenképpen olyan helyre akarom tölteni,hamár egyszer rakok, ahol nem törlődik 1-3 hónap múlva. Ha meglesz a 10 megabites uplodom,ígérem az egyik "sajátgépről" megy majd sokminden.
    Addig "sajnos" mindenki oda rakja,ahol neki a legszimpatikusabb,nem pedig oda,ahová nekem lenne jobb.