Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • patiang
    #5128
    Ne haragudj, ha netán a művelt, fennkölt személyedet megsértettem volna. Ha emlékezetem nem csal, kaptál Te ennél sokkal csúnyább beszólást is, már ha az enyém annak tekinthető, mégsem kaptad elő a hatlövetű bugylidat.
    Azzal pedig aki az előzetest írta maximálisan egyetértek, hiszen mit keresnek "azok" a tudomány területén? Nem elég az,hogy az emberek döntő hányada "analfabéta", jönnek olyan dolgok cáfolatával, amit a tudomány többé-kevésbé bizonyított. Amikor elkezdődött ez a topic, fogadtam az egyik haverral, hogy a hitetlenek fogják uralni a terepet. S baszki (bocsi) nekem lett igazam. Még most is azon vitázunk, hogy voltak-e a Holdon, közben teliszájjal dumálnak mindenféle hüllőemberekről, a feketelyukak urairól. S mégegyszer baszki (bocs), az okoskák nem is tudnának róluk, ha "hitetlen" tudósok, még ha közvetetten is, nem bizonyították volna be.
    Tehát nekem az a bajom a "kocsmatöltelékkel", hogy a nép őket tekinti "azénmindentudok" vezéreknek. Erről nem is vitázok.

    "Ettől függetlenül lehetnek teljesen korrekt állításai az anyagnak"-------------NE higyj benne, meg se nézd, mert nem Neked való.
    Csak még annyi, hogy igazság szerint nem szabadna ilyen filmeknek születniük.
    Mégegyszer bocsi, ha bunkó voltam, de lehet, hogy te is faragásra szorulnál még--------------------------