Holdra szállás- mi az igazság?

A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
  • patiang
    #5104
    Aki hozzá tud jutni nézze meg: Discovery World - Mi volt az igazság a holdraszállás körül

    Egy kis idézet:
    "Egely Györgytõl Erich von Danikenig mindig akadnak pszichopata szélhámosok, akik abból akarnak megélni, hogy áltudományos baromságokkal próbálja megetetni az embereket.

    Jose Escamilla "Élet a holdon amit a kormány eltitkol" filmjében azzal akarja kábítja a világot, hogy a Holdon - õ aztán csak tudja és biztos forrásból... - van élet és persze mindezt szándékosan eltitkolják elõlünk. Míg más áltudományos próféták azzal szédítenek, hogy az amerikaik valójában nem is jártak a Holdon, hazudtak a világnak, és a készült filmek és fényképek nem többek, mint hollywoodi produkció.

    "Az ilyen elméletek feldühítik a Holdprogram egykori résztvevõit. Annyira járatlanok a tudományban, hogy nem is érdemes vitatkozni velük. A Holdraszállás-összeesküvés prófétái hatalmas kárt okoznak a jövõ ifjúságának. Aki azt állítja, hogy az egész csalás volt, az õszintén szólva nem normális." - hallhatjuk a filmben.

    E film ez utóbbi szélhámosság prófétáinak állításaival száll szembe és leplezi le õket az utolsó szálig, tudományos érvekkel, és egyszer és mindenkorra a helyükre téve õket."

    Persze van akinek ez is csak az eltitkolás egyik műfaja.