• BiroAndras
    #55
    Ez a WTC dolog elég valószínűtlen.
    - Óriási mennyiségű robbanóanyag kellett volna hozzá. '95-ben már megpróbálták felrobbantani egy teherautónyi robbanószerrel, de a torony meg se rezdült. A tetején mért rezgések nem haladták meg a normális szintet.
    - A tornyok pont ott roppantak össze, ahol a gépek becsapódtak. Elég nehéz lett volna előre pontosan meghatározni, hogy hova érkeznek a gépek.
    - Felesleges kockázatot vállaltak volna a bombákkal. A romok közt a tűzoltók könnyen találhattak volna maradványokat, vagy a roncsokon bombára utaló nyomokat. És a képeken is látszott volna egy olyan erejű robbanás. A kiáramló füst tökéletesen megmutatta volna a legkisebb lökéshullámokat is.
    - Az extra robbanásokat úgy lehetett volna a legjobban álcázni, ha a becsapódásokkal egyidőben történnek.
    - A tornyok összeomlására tökéletesen hihető magyarázat van bomba nélkül is.
    - Ne felejtsétek el, hogy a Pentagont is megtámadták. Ha az USA kormánya benne lett volna, akkor ez nem történhet meg. Ha nem csak az utolsó pillanatban jönnek rá, hogy mi készül, simán lelőtték volna a gépet, akár a város fölött is. Ha meg ezzel akarták volna elterelni a gyanút magukról, akkor meg az az érthetetlen, hogy miért próbálják elterelni az emberek figyelmét erről. Gyakorlatilag mindenhol csak a WTC elleni támadásról beszélnek, a Pentagont ritkán említik.