Beégtem? Inkább egyre szánalmasabb vagy. Megjelent itt 2 új nyúbi és elkezd véddeni vadul téged, mindig néhány perc váltással jöttek a hozzászólások kb amennyi idő alatt kijelntkeztél s bejelentkeztél az új nickkel, valamint megírtad a hozzászólásokat. Hát nem tűnik túl hitelesnak, sok ilyen próbálkozás volt már itt a SG oldalain, s főleg akkor, amikor valaki megjelent osztani az igét, s a nagy prédikációjában egyedül maradt, ilyenkor rendszerint megjelenik 1-2 nyúbi (minimális hozzászólással rendelkező nick) akik véddeni szókták őt, na ezért hiteltelen a két nyúbi aki megjelent itt, ezért hihető hogy te vagy mind három, ezért szánalamsa vergődés.
Az addig még rendben volt, hogy 1 alkalommal leírtad a véleményed, de utánna már tömény flame amit itt csinálsz. Mindegy te tudod, hogy ez neked mire jó, én már többet nem szólok, hogy nézz másik topikot, mert nem érted meg úgysem. Gyere ide flamelj nyugodtan és a te hozzászólásaidra többet nem reagálok, sőt el sem olvasom. Részemről ezzel zártam az ügyet.