A Clever\'s Games titokzatos projektje
 • Gregorius
  #17
  Ez igaz, de sajnos nem ez az egyetlen project, ami erre a sorsra jutott, ellenben, ha jól tudom, az SL sorozat sem volt kapható, mégis, azért elég aprólékosan ismerjük néhányan.
  Nem azt mondom, hogy túladagolásunk lenne az SC4x4 klónokból, csak annyira szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a srácok szemszögéből ott volt az SC4x4, a CORA2, aztán integrálták az autós részt a T3-ba, közben-előtte elkezdtek fejleszteni egy Steel of Haste-et, és lehet, hogy már nekik túladagolásuk let. Plussz a T3-mal nem igazán hagyták kibontakozni őket, gondolom egy csomó cuccost kihúztak alóluk, amik már érdemben kész voltak, hiszen már a T3 alá is be voltak harangozva, és mégsem kerültek bele, így szeretnék megmutatni, hogy nem bénák ők akkor sem, ha FPS-ről van szó.
  Én személy szerint kíváncsi vagyok nagyon arra, hogy mit hoznak össze. Persze örültem volna, ha már egy éve a kezeim között tudhattam volna a Steel of Haste-et. Nagyon úgy festett, mint amihez már csak pályákat kellet volna írni, meg kiadót találni.
  Hála Istennek, más fronton van utánpótlás most autós játékban.
  Abban azonban teljesen egyetértek, hogy az SC4x4 egy egyedülálló játék volt, és én is szívesen látnék belőle újabbat. Főleg a hálózati részen lehetne javítani benne.
  Egyébként meg lennék lepődve, ha ebben az FPS-ben nem lehetne autót vezetni.