F4-A Marvel első képregénye-idén nyáron a mozikban is!
  • Waterhorse
    #60
    Most, hogy megnéztem és ha én is hasonlítgatni akarok, akkor valóban úgy van, h Macskanőnél jobb, Hulk-nál viszont nem. Na ezt bogozza ki valaki:) és ha megvan akkor el tudja helyezni a filmet.

    Kicsit rövidke volt, talán csak az akciók hiánya miatt, egyébként nem tudom mennyi a runtime. Mintha nem tudtak volna felülkerekedni azon, hogy itt nem egy, hanem 4, sőt 5 (Fátum doktorral) szuperhőst kell részletesen bemutatni, és nem csak annyit, hogy elmegy a kamera előtt kétszer. Az a hidas jelenet is négyfelé szakadt, mintha menetrendszerűen mindenkinek kötelező lett volna egy cselekedetet véghezvinnie. Ezt a problémát valahogy az X-Menben pl. nagyon jól megoldották sokkal több szuperlénnyel. Fátum doki bemutatására már egyenesen idő sem volt, csak az utolsó negyed órában öltötte föl a jelmezét és kezdett borsot törni hőseink orra alá, meg aztán kész röhej lett. A megvalósítás okés, szal frankón kinéz ahogy annak lennie kell, jó a maszk, meg a zöld csukja, de ez a szerves fémmé alakulás. Mi ez? Kolosszus az X-Men-ből? Terminátor? Én úgy emlékszem Victor von Doom csak egyszerűen megégett, és ezért öltött magára egy ilyen különleges páncélt, amivel mindenféle mutatványra képes volt. Egyáltalán az eredeti történetben nincs is szuperképessége. De ez csak nekem tűnt föl? Vagy én tudom rosszul? Az kizárt! Ennyire nem volt jobb ötletök? Minek kellett megváltoztatni? Fantáziahiány? Nem tudtak megbirkózni az összeégett eszelős elmebeteg doktor személyének elhelyezésével a történetben. Egyszerő mint a pókemberben is, lett volna egy katonai célokra kifejlesztett páncél amit az égésektől megkeseredett és megőrült doki magára ölt. Eesetleg pont az űrütazástól szemved balesetet, és berág a töbiekre miatta, de még ilyen idíttatásból maga is nekiállhat dühében és összedobhat egy ilyen páncélt.

    Na jó nem idegesítem magam, ha ezen a problémán átsiklunk, akkor már csak várhatjuk a 2. részt ahol remélhetőleg már több akció lesz.Mindenki jól nézett ki egyébként, hűen az eredetijéhez. Reed lehetett volna kicsit idősebb is, csak ennyi bökte még a csőröm. Ezt viszont tudjuk be annak, hogy itt még valóban fiatalok lehettek, Sue még nem is a felesége, éppen csak elvégezte az iskoláit, fiatal pályakezdő, Ben is csak most ismeri meg a jövendőbelit. Ebben még szántak egy kicsit az előzményekre, és most még csak ismerkedtek az erejükkel, így volt ez a Pókemberben is, kell egy kis sallang, hogy az avatatlanok is megértsék.