vélemények, tapasztalatok
  • qper
    #82
    Mentol: még egyszer a Te kedvedért idekopizom a hozzászólásodat, mert látom már elfelejtetted hogy milyen antréval érkeztél ebbe a topikba:


    Látom, csupa hozzáértő ír ide...


    Mindezek után érdeklődve kérdezném Tőled, hogy ki volt az aki először minősítette a másikat? A Te szavaddal élve : ki "zaklatta" a többieket? Na ugye? Te. Nem egy embert, hanem az összes hozzászólót minősítetted egy hiányos szerkezetű mondattal.

    Ezt mondjuk én is magamra vettem, és a közvetlenebbre sikerült személyeskedő hottászólásra személyeskedve válaszoltam, de úgy látszik EGO-d csak az egyirányú kritikát képes elfogadni. Lehet, hogy nekem csak a "gumis" topikban lenne helyem, Neked viszont egy topikban sem lenne, mert rendkívül gerinctelennek tartom hogy miután mgsértesz pár embert, fenyegetőzöl, , kiabálsz, felháborodsz, vagdalkozol ha Veled is ezt teszik viszont /immáron jogosan/.

    A fórumon bemutatott cirkuszodból ítélve elégég érdekes személyiségjegyekkel verhetett meg a sors, őszintén mondom, sajnállak, és szánalomra méltónak tartalak. Valószínű pszichés zavaraid lehetnek, őszintén mondom keress fel egy lélekgyógyászt, szerezz be egy barátnőt, vagy mit tudom én.

    Részemről az OFF befejezve, a többiektől elnézést, részemről mostantól Mentol ignore.