• LowEnd
    Sajnálom, ha magadra vetted.

Mivel ez egy nyilvános fórum, és te korábban ilyeneket írtál:

"Nos, ez már egy nagyon régi kérdés, és - már bocs - nem kell túl sok gondolkodás hozzá, hogy felmerüljön. De ez csak egy állomás, nem végállomás, és a vonat már tovább is haladt."

"Itt most hosszú lenne kifejteni. És nem is lenne értelme Neked erről írni, ha már magadtól nem tudsz semmit felhozni, akkor nagyon nem érdekel... :)"

#185: "Viszont nem vagyok hajlandó itt tételesen kifejteni (a felszólításodra) az egész világnézetemet"

#183: "Azt meg ne kérd, hogy itt nekiálljak tételesen kifejteni a nézeteimet"

#150: Ez egy becsapós példa, mert jónak tűnik, de mégsem az. Ha jobban elgondolkozol, rájöhetsz, hogy miért. (Sokminden miatt.) De persze egyszerűbb nem elgondolkodni.

#160: Hát, akkor hidd ezt, ragadj itt le, és itt le is zárhatjuk a csevegést.

(Mindenki jó valamire... Ha másnak nem, hát elrettentő példakának. )

Szóval, kedves Dez, a fórumban nem én voltam az egyetlen, a jelek szerint, aki szívesen megvitatta volna veled a nézeteit - nézeteidet, ha alkalmas lettél volna rá.
    Tudom, hogy kellemetlen megfelelő háttérműveltség nélkül vitába keveredni

(főleg egy rossz indítással "Ez nagyon szépen hangzik, de ha tanulsz egy kis tudománytörténetet",LOL)

de viseld emelt fővel a kudarcot.

Hogy édesapámat idézzem: "nem a víz a hibás, ha nem tud a kacsa úszni" és

"és már "megfutamodok a vita elől"...? Nevetnem kell."-re:
    "A vízbefúló mosolya soha nem igazán őszinte"

Tisztelettel: L.E.