• archkoven
    Nekem holokegyenest más a véleményem a filmről, mint itt egyeseknek!
    Szerintem szerintem rendkívül hatásos, hihetetlenül jól teremti meg a feszültséget és azt a film jelentős részéig fenn is tartja.
    Amit a cikkíró negatívumként jelentít meg: "ahelyett, hogy a lényt és az eseményeket mutatná a rendező, úgy érzi, hogy sokkal hatásosabb hangeffekteket és villanásokat használ vágás gyanánt" -szerintem pont ez a film legnagyobb pozitívuma Mindannyian láttunk már olyan "horrort" ahol az utcán özönlenek a halottak, meg a földből másznak ki és a feszültség gyakorlatilag nulla, az ember azt sem tudja most sírjon vagy nevessen annyira szánalmas az egész.
    A film története valóban egyszerű, de nem hiszem, hogy egy filmnek feltétlenül világmegváltó gondolatokat kellene közölnie, ez a műfaj egyébként sem erről szól.
    A rendezés és különösen az operatőri munka szerintem messze az átlag felett van.
    A film sajnos nagyon sokat veszít az erejéből a végefelé, mikor megjelenik a szörny, vagy mi a fene, és vele elveszik a feszültség. Innentől a film sajnos egy teljesen szokványos gagyihorror, csak éppen hullából nincs elég, hogy a gyerekek is ijedezhessenek egy kicsit. Szóval a végét nagyon csúnyán elbaszták.
    Aki utácán hömpölygő élőholtak hadát várja, mert arra gerjed (mint a cikkíró) az messze kerülje el a filmet, aki óriási sztorira számít az eltévesztette a házszámot, aki viszont feszültségre vágyik annak szerintem ez az egyik legjobb amit valaha készítettek.