• comet
  #34
  Na emberek. Megtaláltam az év félrefordítását az sg-n.  Itt az angol eredeti cikk ami köszönő viszonyban sincs az sg-s változattal.

  Röviden, hogy mi derül ki:

  1. Napi 5%-os bevétel, vagyis $5 millió dollár napi büntetést szabhat ki késedelem esetén a bizottság a Microsoftra.
  2. A majus vegi hataridot aprilis vegen hatarozta meg Ballmer es A bizottsag kozosen, de csak most hoztak nyilvanossagra.
  3. A forráskódba betekintést licenszelve teszi MAJD a Microsoft lehetővé, tehát Non-Disclosure Agreement, stb, azért hogy lehessen nem Microsoftos szerver programot írni megbízhatóan Ms operációs rendszerre. Még nem adott betekintést a forráskódba senkinek(cégnek).
  4. A bírósági határozatra tavaly az ms fellebbezett, és kérte, hogy függesszék fel a büntetéseket amíg a fellebbezésben eredmény nem születik. Ezt tavaly decemberben elutasították, azóta az ms szinte napi egyeztetésben egyeztet a büntetési tételekről.
  5. az MS MÉG NEM dobta piacra a WMP nélküli windowst, csak nevet adott neki.

  Őszintén szólva ilyen egyoldalú PRO-MS cikket nagyon de nagyon rég nem láttam.

  a.) Magyarország mint EU tagként, és mint aki kifizetett többször ugyanazért a szoftverért sok pénzt, talán itt lenne az ideje visszakapni valamennyit és nem az EU-t szidni nem?
  b.) archsg típusú elfogult szemellenzős embert még politika kategóriákban sem lehet találni pedig ott vannak durva arcok.

  Tehát, kedves cikkiró, van egy cég akit az EU bíróság bűnösnek talált egy antitröszt perben. Kiszabott egy büntetést, az MS fellebbezett, és kérte a felfüggesztését az ítélet végrehajtásnak, ezt megtagadták. Mit nem tetszik érteni?