-
Húúú ... mi volt itt ... kicsit offolok :)
1: ez csak egy játék ... ergo UGYANAZ mint a BF, CS, WOW, Super Mario, stb ... a nagyszájúak elgondolkodhadnak ezen ... mindkét oldal
Ugyanis elméletileg x-y ember szórakozását hivatott megoldani ... hogy hogyan az más kérdés ... a CS se szar játék, én sem tartom a legjobbnak (Nincs legjobb ... qrvára szubjektív ugyanis ...), de haverokkal lanon tökéletes ... szerintem a BF sokkal jobb, barátaim szerint nem ... Egyedül vagyok az Arma-val, az mindenki szerint szar, én szeretem :)
Minden szubjektív ... MIND megvan eredetiben, játszottam online (CS kivétel, megvan valahol, csak elhagytam a kódot :) )
1.: TS, Ventrillo, Voip nem csak a komoly játékhoz kell, nem csak a klánosoknak ... a Funt is sokkal jobben feldobja ... de vegyünk egy alapdolgot ... valamilyen szinten taktikai szimulációról beszélünk ugye ... milyen taktikai szimuláció az ahol nincsennek összeköttetésben a playerek? Szóval ha az Arma-t nemakarjuk Publik CS szintre vinni akkor minimum a VOIP ... különben ugyanaz ... tímdítmeccs :(
2.: Migintcsak a qrvacsévsbfvsarma vitához ... olyan mindegy ... mindenki jó valamelyikben ... mindegyik más ... pl: BF rádiórendszere nekem nagon hiányzik ARMA-ba ...
3.: A nagy taktikázáshoz ... Én Airsoftoztam régebben ... ott előfordult, hogy egy AS-es csapat játszott rendőrök, sőt kommandóscsapat ellen... tudjátok mi lett a vége? Az AS csapat ronggyá verte a "hivatásosokat" ... És miért? Mert hiába a sok éves rutin, meg az összeszokott csapat, + fullos kiképzés ... a Profik tudják, hogy a lövés szele is végezhet velük, és a sokéves rutin alapján mennek ... a hobbisok viszont tudják, hogy hamarabb nyernek, ha "rusholnak" ... és max lesz +1 pöttyük ... ergo simán lerohanják a másik csapatot, nem törödve a veszteséggel ... és nyernek ...
Ugyanez igaz itt is ... csak itt nincs olyan rutin aki 10+ éve nyomja ... mindenki ugyanannyi ideje jácchat max ... szóval nemártana inkább egy jó kis alaptábor (És nem csak a régi összeszokott OFP brigádra gondolok ...) kialakításán dolgozni, ahelyett hogy megy a fikázás ...
.png)