-
VeteransKUKaC #5530 No grass addon!
Erről az addonról eszembe jut egy régi más játékban felmerülő hasonló eset, ne kövezzetek meg de megint a CS-t pontosabban a CS: Source-t hozom fel. Ott is egy csomó trükköt, beállítás file-t ( cfg-t) készítettek a textúrák butítása miatt, mondván hogy sok embernek kevés az fps-e, ami a játék kiadásánál igaz volt, de eltelt 2 év és lámlám már senki nem használja ezeket a cfg-ket, mert akinek nagyon tetszet az úgy is kiokoskodi egy gépet, mert nem egy nagy konfig kell az armához, csak tudni kell jó helyen vásárolni :) ez itt a reklám helye pl nálam :D, de ezt ne vegyétek fiygelembe, aki jár nagy kerekbe, és máris 15% kal olcsóbb a vége :), nekem az elöző konfigom egy P4 3,4 GHz-es NorthWood magos proci volt ( még meg van ) 1G memória (2*512 MB Samsung DDR 400Mhz CL3) és egy HIS Ati Radeon 9800 XT 256MB videókari és normál beállításokkal gyönyörüen ment egyedül a nagy erdőkben volt gond :) szóval nem értem, hogy minek kell ez az addon. Minek új verós játék ha lebutítju (majdnem a régi szintjére), ennyi erővel játszhatnánk a régivel, ez nem csak most az armára igaz, ez igaz bármi más játékra is? Én megértem a játékosokat, hogy szeretnének vele játszani, minek veszik meg a játékot ( gondolom, aki rendesen akar játszani az megveszi) kemény pénzekért, mikor a régi meg van! Szóval ennek a butításnak semmi értelme, hosszútávon semmiképpen sem! A másik gyünyörű péélda Gotich 3, úgy adták ki hogy csak annak ment normálisan aki rendelkezett 2 G memóriával, azt mindeki vett memóriát, pedig csak meg kellet volna várni a patch-eket igaz csak a 3. pach-el jött aszem aváravárt javulás de jött, ugyan is elbaszták a gotik memória kezelését és fölöslegesen zabálta a memóriát, szóval lhet hogy nem kéne ezt butítani, csak megkéne még várni 1-2 patchet, hát ha itt is hasonló a helyzet.
Ez csak az én egyeéni véleményem volt megpróbáltam alá támasztani tényekkel érvekkel, de akkor is ez csak egy vélemény mindenki döntsön saját belátása szerint.
Gépeni még mindig nem tudok úgyhogy még mindig sry az elírásokért!
.png)