VeteransKUKaC#5528
Minden lehet jó játék, ha az aki csinálja évezi, kikapcsolja, pl ha valaki rajzol az is jójáték ha évez, de vannak olyanok aki nem tudnak rajzolni, vagy lehet tudnak de nem tetszikneki valamiért. Ez csak ez egyéntől függ hogy jó játék-e, és nem attól hogy most szimulátor vagy arcade vagy valami más!
Másik dolog sok kritika éri az armár egy része megalapozott, hogy bugos stb... , de kérem manapság mi nem bugos, megsúúgom szerintem nem tudnátok olyan új mostani játékot mondani, ami a kiadás pillanatában nem bugos, csak az egyik játékban a bugo olyan helyen jönnek elől, ahol sokat járkál a felhasználó és kiszurja, a másikban meg nem oylan helyen van így lehet hogy fel sem tűni, minden esetre egyik játék sem tökéletes!
Nekem meg van az ARMA (origin :D ) és nagyon tetszik, pedig én 6 éve CS-zek, 2-3 évig versenyszerüen, szóval lehet mondani, hogy hülye CS-s, de ez akkora hülyeség, olyan mint ha azt mondanám, hogy hüly Bulgár vagy hülye TV szerelő semmi köze hozzá, hogy most valaki az arma mellet mit csinál, ez csak és kizárólag ember függő!
Sry a hosszú szónoki beszédért de nem szerettem volna ezt szónélkül hagyni! Én is egyet értek avval hogy lehet véleményt írni, rosszat is, ha azt alá tudja támasztani tényekkel.