-
kassaidezso #5520 ő valószínűleg többségében csak olvas, nem pedig ír, ugyanúgy mint pl én. Szintén 99 %-ban olvasok. Szinte minden hétköznap elolvasom az új hozzászólásokat, pl amikor munka közben van 1-2 unalmas percem. Feltételezem hogy olyat olvasott ami valamilyen síkon piszkálta a csőrét, így késztetést érzett hogy kifogásait megossza veletek. Ennek a fórumtopicnak sok napi látogatója van, többen olvassák szerintem naponta, mint ahányan aktívan írnak is ide. Tehát az "idefröcsögés" egy kicsit túlzás. Mint nem aktív olvasó mondom ezt.
A CS-es hozzászólás viszont tényleg sugározza az előítéletet, mint ahogy a lámázás is és sok más reakció is amit akkor lehet itt olvasni amikor nem egy aktív(!) tag kérdez itt olyat amit esetleg 3 éve valaki már egyszer megkérdezett másképp fogalmazva, így keresni sem lehet rá. Tényleg, feltűnt már nektek hogy ezzel a keresővel elég gyérek a lehetőségek? (bár lehet vele keresni, csak minimális értelmi képesség szükséges hozzá) De. Én is megkaptam már a nekem kijáró(?) lámázást meg más cifra dolgokat is, mégis elolvasom a híreket (vagyis a topic friss hozzászólásait) mert úgy gondolom első kézből jönnek. Tehát akinek nem tetszik az arma az írja meg nyugodtan de lehetőleg szemléltesse is valamivel, vagy támassza alá tényekkel a különböző jelzők helyett, és ezt lehetőleg csak egyszer tegye így senkit sem fog zavarni. Én nem írom le a véleményemet mert egyszer már megtettem. Viszont picit módosítanék rajta. Ez a játék játék. Ugyanúgy mint a többi. Pont. Ha tetszik ha nem, ez van. Ennyi a közös a többivel, ezen kívül semmi más, ugyanis ez egy harci szimulátor. Nem a klasszikus játékok közt lenne a helye, de az értékesítési csatornája ugyanaz mint a többi játéknak. Ezért van az hogy sokan (laikusok) azt hiszik hogy egy újabb "lövünk meg ugrálunk egy jót szerda este a haverokkal" stílusú játékot kapnak. Így fordulhat elő az hogy amikor a negatív véleményüket megírják ebbe a fórumba akkor nem szokványos játékosokat találnak itt, szokványos reakcióval, hanem agresszív szimulátorfüggőket, akik nem értik miért jön ide a sok láma tehén és miért firkálnak hülyeségeket. Tehát a hiba nem a lámákban van hanem a kerítésben. Pontosabban hogy nincs kerítés. Ez van, el kell fogadni. A hiba nem a két táborral van hanem azzal hogy nincs semmi ami elválassza őket.
(bocs az offért, csak le akartam írni a véleményemet)
Más:
A fű nélküli addonról valaki elmondja a tapasztalatait? Mármint akinek működik? FPS növekedés valóban 10-15? Csak hogy akinek nincs X98600-as videókártyája annak érdemes e letölteni? Csak mert bonyolult az adatátvitel arra a gépre amin a játék van.
.png)