• kassaidezso
    Akkor bocs a "lámulásért" kedves bucser, ha nem itt akkor szerinted hol tegyem fel a kérdést az Arma indításával kapcsolatban? Várom az ötleteidet. Hidd el boldogabb lennék ezen a téren ha meg lehetne vásárolni itthon a játékot, de ezt az opciót nem választahtom kiadó híján. A sata+daemon részét pedig azért említettem meg hogy ha valaki tud(akar) segíteni akkor teljesebb képet kapjon a játék fel nem településével (esetleg)kapcsolatos, jelentkező problémákról.

A hozzáállásod siralmas bucser, ha nem tudsz vagy nem akarsz segíteni akkor inkább semmit se írj.

Cifu: Neked meg köszönöm a felvilágosítást. Így már tudom miért volt gond a vincseszterek berakásával. Ezzel annyit már segítettél hogy el tudom vonatkoztatni az arma telepítési gondokat a vincseszter problémától.

Viszont a segítséget és a hasznos ötleteket továbbra is várom! Aki a rapidshare (próba)változatot használja, és daemonnal mountolt az milyen verziószámút használt? Volt e más virtuális meghajtókat kezelő szoftver feltelepítve, be volt e kapcsolva stb. Bármilyen információ hasznos lenne számomra, és azok számára is akiknél még jelentkezhet hasonló probléma.

Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat ezen a fórumon!