Eddig senki nem merte kimondani, majd en kimondom, vicc ez a jatek...
7800 gt 2 giga ram 3900+ proci very low-on, 15 fps egy varos mellett, semmi mozgassal ahol talan meg a felbontast is visszaveszi 640-be.
normalon a sajat szajizemre allitva, 10 fps, amin minden jatek szokott porgoni meg a gothic is. Mi lesz ha csata lesz meg mozgas, bele se merek gondolni...
Ez a hulye textura cserelgetes meg annyira idegesito kb 10 meterre allok a haztol gyonyoru texura, kozelebb megyek lecsereli, kb doom 1 szinture, bar talan meg annal is rondabbra, villog minden a sok cserelgetestol, bar biztos ki lehet kapcsolni mintha irta volna valaki ezt a "majd en okos jatek leszek garantalom a fix fps-t opciot"
Arrol nem beszelve amikor belassul a hang is elkezd akadni stb.
A jarmuvek hangja ugyanolyan bena mint a regiben. a sofor keze ugyanugy nem mozog a kormanyon.Nagyon felemas ez az egesz. valami ki van dolgozva valami nem.
Szerintem akinek nincs legalabb ilyen gepe, tok felesleges szenvedes az egesz. Nem tudom mennyi irhato a vista kontojara, nem szoktam jatszani rajta, bar amiket teszt keppen megneztem, nem tapasztaltam ezt a szornyuseget. Meg jo, hogy a munkaidom ment el a letoltesre, mert most bosszus lennek :)