• Solt
    Erre mondom én, hogy ez nálam nem matek! Én nem tudom tisztán üzleti szempontból megközelíteni, mert látom mögötte az embert is, nem csak a számokat! :) Ebben különbözünk egymástól! :) Abszolút nem érzem magam átverve, még akkor sem, ha ezt te mindenképpen szeretnéd elhitetni velem! :)

A fordításnál sokkal jobban idegesít, hogy nem lehet mozogni a járműveken, nem lehet kilőni mondjuk az UAZ ablakán, maradt a HP sebzés járműveknél, illetve megint láttam olyat, hogy a lábát lőttem a mukinak, és a keze lett véres. ( tudnám még sorolni ) No ezek sokkal jobban idegesítenek, és, ha valamiért, hát emiatt lehetne bennem hiányérzet, de emiatt sincs. Mégpedig azért nincs, mert tudtam, hogy ez lesz. Annak tudatában vettem meg a játékot, hogy tisztában voltam a bosszantó hibáival is. Amiket soroltam utólag nem javíthatók ( valószínűleg ) mégsem érzem átverve magam. Tisztában voltam az árával, a hibáival, az előnyeivel. Ennek fényében mérlegeltem, és meghoztam egy döntést. Átverni azt lehet, aki nincs tisztában a pénzért vett ellenszolgáltatással, illetve annak valós értékével! :) Itt ez az eset ugye nem áll fenn, vagyis abszolút nem érzem úgy, hogy a kukinak a rossz végén állnék ugyebár! :)

Tekints erre úgy, mint egy hosszú távú befektetésre, ami az idő előrehaladtával egyre nagyobb hasznot hoz neked, ami az élvezeti órákban nyilvánul meg. Akkor értenék egyet a felháborodásoddal, ha amit kaptunk az kőbevésett lenne, és javításra nem nem lenne lehetőség. De van, és köztudottan az ArmA1 is a sokadik pöcs után lett igazán élvezhető. Abban egyetértünk, hogy ez nem normális dolog, de amíg 1, azaz egy darab ilyen játék van, addig maximum az orrunk alatt moroghatunk, mert a végeredmény úgyis az, hogy a pénztárcánkba nyúlunk...

Egyébként az, hogy ez tiszta üzlet, vagy nem, nem azon múlik, hogy Te minek látod! Neked tiszta üzlet, mert annak látod, annak veszed. Nekem nem az, mert én nem a fordítást vettem meg, hanem az ArmA2 nevezetű játékot! :D Nekem ebből a fordítás egy apró szelet, ami igazából nem is nagyon érdekel. Első dolgom volt a feliratok kikapcsolása, mert csak zavar az a sok felirat... mindegy nekem, hogy angol, vagy magyar... ilyen: fjlwelfwefw, vagy éppen értelmes mondat! :D Jókat röhögök a bemásolt hibákon, de én még egyet sem vettem észre! :) Egyszerűen semleges... ha jó örülök, ha nem akkor nem foglalkozom vele. Picit feszültebb lennék, ha mondjuk kikapcsolhatatlan piros nyilacskák jeleznék, hogy honnan lőnek rám... :D

Ez a pozicionálás is nézőpont kérdése... az én szemszögemből mindenki a helyén van. Te eleve rosszat feltételezel egy olyan cégről, akivel most találkozunk először. Te azt látod, hogy direkt nem vettek még fel fordítót, hogy spóroljanak, én meg azt látom, hogy segítséget kértek, hogy NEKÜNK ( kiemelés, nem kiabálás :) ) egyre jobb minőségű játék kerüljön a kezünkbe. Hogy ezen segítség révén ők spórolnak, az engem egyáltalán nem zavar, sőt ideális állapot... mi is jól járunk, ők is.

Ha a te nézőpontod alapján a BIS-t ítélnénk meg, akkor még egyet is értenék, mert ők már eljátszották a becsületüket. Sőt, tőlük ilyen segítségkérést a büdös életben nem fogsz látni... ha szigorúan tartanád magad az álláspontodhoz, és ismernéd az előzményeket, akkor az ArmA2-t meg sem vetted volna, annyira ki lennél akadva a BIS-re! :D

Itt vagyunk mi ketten. Te úgy érzed átvertek, és elakarod hitetni velem is ezt annak ellenére, hogy ezt én nem így érzem! Én tudom, hogy engem nem vertek át, mivel tudtam, hogy mit veszek... tudtam, hogy idő kell még ahhoz, hogy egyre jobb legyen. Te azzal foglalkozol, hogy ők ezen mennyit spóroltak, vagy mit nyertek, én azzal, hogy ezen mit nyertünk mi. Amíg te ezt tiszta üzletnek látod, és cselt szimatolsz, addig én a gesztust veszem észre, és megadom a csak egy alkalommal eljátszható bizalmat. :)

Két dolog közös bennünk, az egyik, hogy egyikünknek sem állnak rendelkezésére tények, hogy a SevenM-t megítéljük, a másik, hogy mindketten megvettük az ArmA2.

Amíg én bizalmat szavaztam nekik a korábban már említett szemlélet módom miatt, addig te lerohantad őket egy általad képzelt tézis szerint. Ha neked van igazad, akkor nálam csak annyi történt, hogy eljátszották a bizalmamat. Ha nekem van igazam, akkor megvádoltál valakiket alaptalanul, akik ráadásul még gesztust is tettek felénk! Nálunk angyalföldön anno nem illet belerúgni a földön fekvőbe... főleg akkor, ha már megadta magát... tudod... csibész becsület... ;)

Mindezek fényében nekem nem annyira egyértelmű, hogy kinek is esik az ég felé az eső... az sokkal egyértelműbb, hogy ki van 100% meggyőződve arról, hogy tudja a választ! ;) Ne csodálkozz rajta, hogy a barátnőd nem csodálkozik... :)