• Solt
    "Ha valaki azt erzi tul eros amit irtam, szerintem a forditok annak is orulhetnek, hogy sokan, koztuk en is itt kitombolom magam, hangot adok az elegedetlensegemnek, es nem direktbe a BIS-nek cimezzuk ezeket a mondatokat."

Erősnek, és bántónak érzem. Nem tisztem védeni őket, de a negatív vélemény akkor is negatív vélemény, ha az fogyasztható formában van tálalva. Ez nem fogyasztható. Természetesen jogodban áll ily módon megnyilvánulni, bár kíváncsi lennék, hogy, ha te hibáznál a munkádban, és erre így reagálnának, az, hogy esne. Szerintem rosszul... Ha a BIS-nek címeznél mondjuk a játékkal kapcsolatban ilyen stílusú kritikát, akkor nem lennék meglepődve, ha kapásból kitiltanának. Például orosz fórumokon ez elég nagy divat... negatív vélemény = ban.

"Igy szamomra a "beugro" munkajukkal elvereztek, de az esely megvan nekik, pl arma3 -mal :), hogy bebizonyitsak nem teljesen alkalmatlanok erre a feladatra es a csorbat megprobaljak kikoszorulni."

Az az igazság, hogy egyikünk sem ismeri a körülményeket. Honnan tudod, hogy a sztori nem-e úgy zajlott, hogy a BIS küldte az anyagot játék nélkül, majd közölte ekkorra legyen kész. Az idő lejárt ( mert rövid volt ), a fordítás még gyerekcipőben, de a BIS közölte, hogy olyan amilyen, küldjék. Ez persze csak fikció, de akár igaz is lehet... én a helyedben biztos nem ragadtattam volna el ennyire magamat, a háttér ismerete nélkül. Főleg, hogy még logikus magyarázatot is kaptunk, ami teljesen hihető. Nálam elsőre mindenkinek jár a bizalom.

"Igy a nemes dolgot mi tesszuk nekik, marmint a vasarlok, hogy meghagyjuk az eselyt a hiba javitasara. Szerintem senki nem megy vissza ahhoz a henteshez, ahol egyszer romlott hust vasarolt, de itt nem zarjuk ki ennek teljesen a lehetoseget."

A nemes dolog az lett volna, ha közöljük mi vásárlók, hogy: "Srácok, ez nagyon nem lett jó! Ezt és ezt javítsátok." A henteses példa meg sántít, ugyanis itt van mód és lehetőség a korrigálásra, a hentesnél már nincs. Ott tényleg az a megoldás, hogy, ha átvágott többet nem megyek oda. Ha már a hentesnél járunk... azért megnézném, ahogy az alább vázolt véleményedet ebben a stílusban kifejted egy 120 kilós hentesnek... lehet, hogy nem lenne őszinte a mosolya! :D Szerintem utána a tiéd sem! :D

"Piacgazdasag, az erosek, a jok maradjanak, eljenek, a kinai aru minoseget nem kell ide is bearomoltatni.
    Reszemrol ennyi, tobbet nem kragok ebben a temaban :)"

Az erősek és jók is attól erősek és jók, hogy tanultak a hibáikból. Ha mindenkinek fejét tépnék amikor hibázik, akkor sok sapka nem fogyna el a világon... :)

"Solt, ha neked egy feloldalas level amit ide beirtak ellensulyozta azt, hogy kerestek rajtad nem sok kis penzt a semmiert, akkor jo, te dontesed."

Itt azért sántítanak ám dolgok Uram! :) Először is, nekem van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy soha nem foglalkozom azzal, hogy más mennyit keres. Egyszerűen nem érdekel, nem kutatok más zsebében. Egy dolog érdekel, az, hogy a pénzemért mit kapok, és az nekem annyiért megéri-e. Jelen esetben azt a 8000 jó magyar forintot én az ARMA2-ért fizettem ki, nem pedig a fordításért, így a fordítás hiányosságai miatt abszolút nem érzem úgy, hogy kár ért volna anyagilag. Olyan dolog ami javítható... bosszantó, de jelenleg sokkal több dolog van ami jóval bosszantóbb a játékot tekintve, ráadásul olyanok, amik nem igazán javíthatók.

"Ez pont olyan, hogy elmesz egy automosoba kifizeted a teljes mosas arat, annak ellenere szelvedot mossak csak le, majd kifele menet, odabokik neked elnezest elfogyott a viz, illetve epp meccs megy a teveben, az fontosabb projekt nekem. A zsetont bedobtad, viszlat, mehetsz utadra. Karpotlasul azert ingyen megnezheted naluk a gumi nyomasod, illetve kezzel ha hozol vizet befejezheted nalunk az auto mosasod is :)"

Őőő... nem pont olyan... sőt, kicsit sem! :D Mégpedig azért, mert a feliratozás magyar mivolta, illetve a menü magyar mivolta a játéknak töredéke. Ha a te hasonlatoddal akarnánk élni, akkor úgyis mondhatnánk, hogy maradt egy koszcsík hátul a lökhárító alatt. Ekkora hibáért, pedig jár a megbocsátás, főleg, ha a hibát külső körülmény is befolyásolta. Abban egyetértünk, hogy a többi projekt emlegetése nem igazán volt szerencsés, de mondjuk, ha egy kicsit is az ő helyükbe tudjuk magunkat képzelni, akkor igazán pálcát sem törhetünk felettük... ők is emberek... nekik az ArmA2 egy munka. Biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan lett ilyen amilyen, és nem is azért, mert leszarták volna. Ha így lenne, akkor nem keresik meg Tempit sem. Dogman hanyagolása a felajánlása után hiba volt. Bízom benne, hogy ebből is tanultak.

Én soha semmit nem tudtam csak szimplán anyagi oldalról megközelíteni, így egy ilyen gesztus után amit tettek, nem tudok rájuk haragudni. Sőt, a mai világban kifejezetten üde színfolt, hogy egy cég foglalkozik a vevőivel. Hibáztak, elismerték, javítható, anyagi kárt nem szenvedtünk... szerintem az úri becsület azt kívánja, hogy a kinyújtott békejobba nem köpünk bele. Ha megint előfordul, akkor az ember értelem szerűen másképpen áll hozzá... de elsőre... Itt pedig még egyszer megjegyezném, hogy fogalmunk sincs, hogy zajlott ez az egész... mennyire bűnös a SevenM, és mennyire a BIS. Egy biztos, a BIS-l már van bőven rossz tapasztalat. Ha dönteni kéne, hogy a BIS-nek, vagy a SevenM-nek higgyek, egyértelmű lenne a válaszom....

"Azert ennyire ne legyunk mar balgak, ez viszont eros magyar tulajdonsag :)"

Én ezt egyáltalán nem tekintem balgaságnak. Egyszerűen az általam vázolt magatartásforma csupán az a viselkedés, ami nekem is jólesne, ha egy hibázásom után elnézést kérek. Én úgy vagyok másokkal, hogy igyekszem úgy viselkedni velük, amit fordított esetben én is elvárnék. Ez nálam egy alkalom erejéig mindenkinek jár... lehet, hogy ez naivság, de én csak azért nem tudnék mással gonosz lenni, mert előtte megint más velem is gonosz volt... ha ezt a "naivságot" nevezed magyar mentalitásnak, akkor azzal még egyet is értek... a történelmünk tele van olyan példákkal, hogy mások kihasználták úriember mivoltunkat... de tudod mit, ez sem baj... legyen baj ez annak, aki kihasználta... mi megtettük amit a becsület megkövetelt... :)