ekre#17302
a warez változattal elég sokat játszottam, elején teljesen jó volt, semmi fade effekt nem tűnt fel. viszont idővel, a manhattan utáni hadműveletnél jöttek a gondok. elején semmi extra, bebugzó ai, mellélövés, 1-1 load megoldotta a problémát. viszont idővel már menteni sem tudtam.
egyébként ez az aktiválós nyenyenyunya még mindig nem tiszta!
jelenlegi infó szerint (jó egyébként, hogy erről semmi hivatalos nincs, vagy csak én nem találom, nem kizárt :)) a digital download összesen 3 aktiválási lehetőséggel bír, se több, se kevesebb (ráadásul itt állítólag revoke sincs!)
a dvd változaton meg állítólag nincs online check - személy szerint nem próbáltam -, de nem kizárt, hogy van (bár akkor telepítésnél lett volna egy securomos aktiváló ablak, de ilyen nem volt)
infó a digital download-ról:
"Download version has an activation limit of 3, no way to deactivate an installation.
Gamesplanet/Metaboli says just contact customer support if you hit the limit, but no idea how pain free that really works.
You can read up on what triggers an activation and what not on the Securom page (it's a weird scoring system)."