Tabula Rasa
  • Rushmachine
    Tsigiri

Na srácok,gyűlünk,gyűlünk.Szóval a régi téma mindenkinek mondom aki dilemmában él.És nem tudja elolvasni a NC start feliratot.NOV 2 dikén lehet a FULL-ra upgrade-elni a PRE-ORDER-t.Az okosok letíltották az aktiválást,mert rájöttek,hogy nem megy. :D
    Szóval nyugodjon + mindenki működik majd NOV 2-én.
    Másik: Alakul a létszám és arra kérek mindenkit,hogy csak úgy hasra ne csinálgasson guild-et,hanem ha mindenki felvette a másikkal a kapcsolatot és leszünk kb 10-15 en.Megbeszéljük a guildös dolgokat,név,koncepció stb...
    Szerintem PVP guild-ben kéne gondolkodni,persze nem azért,hogy ladder rusholó banda legyünk hanem azért,mert így egy nagyobb guild létszámnál van lehetősége a csapatnak választani,hogy szeretne-e PVP zni vagy nem.
    A PVE guild-nél nincs + a lehetőség.Ott korlátozottak a dolgok.
    így PVP-ben viszont a csapat 2 részre bomlik,az egyik PVP zik a másik nem és kész.Nem kell 28 guildet csinálni 5 emberenként.Lesz egy mindent lehetőséget átfogó magyar guild és kész.Persze ez az én véleményem ,és ez csak egy ötlet.

Na hirtelen ennyi...a többit a gémben.
    Csóközönvíz
    R

UI:Aki nem találkozott volna velem a gémben,annak : Iam Sunny Honey ,Lets rock'on :P