• erx13
    nah gyerekek
    először is egy tipp azoknak akik gyűjtik az autokat:
    van a rosalita racer nevű küldetés itt 4 autot szerezhetünk magunknak
    menyjük egy gyors motorral vagy autoval, menyjünk oda a rosalitához...
    jönnek a többiek, az első kiszáll az autobol lőjjük le, jön a második ő már nem száll ki de megáll üljünk be mellé lökjük ki és lőjjük le, jön a harmadik vele is tegyük meg azt amit a másodikkal, mostmár nincs más dolgunk mint elvinni a 3versenyauto meg a mexikoi kocsiját a garázsba...
    másik dolog, képzeljétek láttam melizzanot(bannerban szereplő auto nem megtuningolva) de követtek a zsaruk keményen és mindössze 5 életem volt a 150ből igy át akartam szálni és lelőttek :( azota se láttam :(
    a leges legdélebbi alaguton láttam meg(edgewatert köti össze a financial district el)
    amugy Zolo: kamion találni legjobb hely szerintem a bal szélső szigetnek a balszéllének a közepe (Kearny a neve a negyednek) itt keményen ipar van és igy járkálnak rendesen kamionok
    a Hot rodot az egyik Driver GP versenyen lehet megszerezni ez a jobboldali szigetnek a jobb also sarkába van(nem a félszigeten), ha itt első vagy akkor megkapod, és a bannerban szereplő autot szintén versenyen lehet megszerezni elsőnek kell lenni valamelyik körversenyen, nem tudom már pontosan mejiken, illetve lehet találni is mint ahogy említettem