Caro#40
Igen, a gyors indulást sokszor felírják a konzolok javára.
De a TV felbontása viszont nem tudom mire alkalmas. Még S-videon is átvive elég rossz képe van, a szövegek gyakran olvashatatlanok. A PC sokkal jobb grafikát ad mint a konzol(jó videókártyával persze), de azon nem kell csodálkozni, hogy 1024x768x32 biten nem lesz annyi az fps, mint a tvre kapcsolt ócska 720x576x16 bites felbontáson.
Majd ha jön a HDTV, akkor majd meggondolom ezt az állításom. Akkor már nagyobb létjogosultságuk lesz.
Szerintem az lenne a legjobb, ha MINDEN ami digitális áramkör PC(vagy valami közös szabvány) kompatibilis lenne. Akár otthon is összedobhatnád a konzolodat. És így minden alkatrész kompatibilis lenne egymással. Igaz, hogy ez a teljesítmény rovására menne, de a jövő hardverénél talán ez nem lesz gond. Meg a konzolokkal az a baj, hogy igaz, hogy visszafele kompatibilisek, de egymással nem. Meg konzolra nem tudok teamspeaket installálni. Márpedig az a netes játékokhoz nélkülözhetetlen. Szóval nem kell szidni azt a szegény PC-t, neki sokkal több dologra kell figyelnie, mint egy ilyen konzolnak, ahol egyszerre csak egy alkalmazás fut. Megaztán az op'rendszer eléggé lenyúlja az erőforrásokat. Kivéve, ha dost használsz. :D
De a maga idejében az is lenyúlta az akkori erőforrásokat. Ennek ellenére én nekem nem kell full extrás windows, jobban örülnék, ha beférne 128 mega ramba, és onnan futna. De akkor gyorsan.