• droland
    #42
    Azért azzal vitatkozom, hogy egy adott programnak KÖTELEZŐ támogatnia a dupla magot (vagy HT-t), mert nálam pl. ha egyszerre elindítok két mp3 tömörítést, mint a kettő egy 500 megás wav állomány egy ócska 3 éves programmal, akkor a HT bekapcsolása esetén 16 perc helyett 12 perc alatt lesz kész, ugyanis MAGA A WINDOWS XP oldja meg ebben az esetben a helyzetet, AMI AZT JELENTI, hogy ha maga a program is támogatná, akkor sokkal jobb lenne a helyzet.

    Más:

    Kikapcsolt HT-nél nálam pl. dvd írás, és mpeg4 konvertálás egyidőben szaggat a doom3, bekapcsolt HT-nél totál semmi sem érezhető...

    Tehát ha van is 15% lassulás valahol, az lehet, én hálistennek még nem találkoztam vele, de AMI AZ ÉRDEKES, az az, hogy én még nem láttam olyan tesztet, hogy HT-t ÚGY teszteltek volna, hogy több progit futtatnak egyidőben. Pl. 4 giga dvd film betömörítése rar-ba maximális hatékonysággal + mellette 3dmark 2005 futtatás. Sajnos ilyen jellegű tesztet, ami ezt hivatott tesztelni, azaz a HT lényegét még nem láttam, csak olyat, hogy:

    1/ HT bekapcsolva
    Winrar - x mp

    2/ HT kikapcsolva
    Winrar - y mp

    Már bocsánat, ez nem HT teszt, ez lóf***...