banner
  • PoisonChihuahua
    Nem a kézikönyv az egyetlen ok az eredeti játék vásárlása mellett, ez csak egy pozitív velejáró.
    Az igazi játékosok / gyűjtők eredetiben veszik a játékot, az "átmeneti gamer"-ek ill. azok akik a konzolozásba csak belekóstolni szeretnének, pedig így is, úgy is lewarezolják.
    A játékok sokak által mindig felemlegetett ára, pedig nem döntő tényező, eredeti bontatlan játékot már 3k-tól kapsz, kis utánajárással pedig bármelyik játék olcsón beszerezhető, a 15k-s árakkal csak azok dobálóznak akik még a google-t se képesek használni.
    A warezt sajnos nem lehet megállítani, de a warezolók egy olyan erkölcsi kisebbséget alkotnak akiket az igazi gamer-társadalom kivet magából. Addig amíg a warezolók kussolnak és tudják hol a helyük, addig nekem nincs különösebb gondom velük.
    Én "csak" 8 éve konzolozom, de amikor néha végignézek a több generáción / platformon átívelő gyűjteményemen, azt mondom, megérte. Viszont van aki nem értéket, hanem csak kidobott pénzt lát ebben és pont ez az ami megkülönbözteti egymástól azt aki megveszi és azt aki letölti a játékot, mindkettő mást lát bennük.
    Ezzel az égésszel csak oda akartam kilyukadni, hogy sose értettem miért kéne bárkit is meggyőzni az eredeti játékok vásárlásáról, hisz ezt szerintem mindenki el tudja dönteni magától és itt nem arról van szó, hogy van-e pénze rá vagy nincs, hanem arra, hogy egyáltalán hajlandó-e pénzt kiadni ezekért vagy sem?