rudymester#64035
Nem, ez a GOW multi. Ott van a COD a BF meg még ezer más stílusú játék amiért érdemes "tisztán" tartani a gépet. Sajna csak az 1 hónapos ingyen játékot tudtam kihasználni, de úgy néz ki, hogy megint sikerült szereznem egy hónapot. Pár nap múlva érkezik a kódom.
Ebben az egy hónapban csak 2 játékkal nyomultam: Ridge Racer 6, amivel olyan 160 futamot mentem és nagyon élveztem, ha végre találtam nálam gyengébb ellenfelet.
A másik játék meg a Lost Planet: Colonies Edition, ami nagyon változatos és a mai napig sokan játszák. Igaz, kell pár óra, mire az ember fejlődik és kiismeri a pályákat, mert minden multimapon töö zóna van, ahol folyhat a küzdelem.
A kedvenc módom, amikor egy Data podot kell a saját színünkre programozni, majd megvédeni. Egy átprogramozás kb 10 másodperc és addig bizony elkél a többiek segítsége, mert amint egy ellenséges szín közelíti a podot, egyből jönnek a rakéták és a gránátok...:)
Namost minden pályán 3 helyen lehet elhelyezni ezt a kütyüt, így nem fullad unalomba a dolog.