-
Ezzel én is egyet értek, a jelenlegi acsis logó poén, de kevesen értik meg és így nehezen tölti be funkcióját. Valaki kitalálta, néhánynak tetszett, aztán jött az ötlet, hogy rakjuk ki bannerba...
Egyébként már a banner elosztása is rossz.
1. A linkek amelyek témái tényleg sokszor felvetődnek a fórumon (Hol vegyem? Kiszerelések közti különbségek?, Milyen felbontásra állítsam?), azok észrevehetetlenül apró betűkkel vannak, közvetlenül a nagy kép alatt. Ráadásul megelőzi őket Dreampage ill. a hivatalos LIVE oldalának likje. (Plusz hibás is mert véletlenül két ||-jel van benne) Nem egyszer volt már rá példa, hogy a fent említett linkeket a hsz-ekben kellett megadni, mert akiknek készült egyszerűen nem veszik észre.
2. A "Backward Compatibility" link még mindig nincs kinnt.
3. Major Nelson oldala hasznos, néha én is olvasgatom, de mivel angol nyelvű, így nem sokat ér azoknak akiknek még az "Install to Hard Drive" sem tiszta. (Plusz helyesírási hiba is van: "Lájval".)
4. A warez tiltás kisebb mint a Játékaim.hu-s hirdetés és még alatta is van.
Javaslatom ez lenne:
1. Bazi nagy betűkkel szövegesen vagy könnyen értelmezhető logó formájában kirakni a warez tiltást a kép alá.
2. Ezalá a hasznos linkeket "népszerűségi" sorrendben jóval nagyobb betűkkel. (Esetleg némi bővítéssel pl. Xbox 360 kiszerelések és különbségeik ill. DreamPage Xbox Live! oldala/Live! regisztrációs segédlet)
3. Utána kisebb betűvel amolyan "egyéb link" formájában a Major Nelson-os oldal, feltüntetve, hogy angol nyelvű.
4. Végül a Játékaim.hu-s hirdetés, jelenlegi formájában.
5. Esetleg átemelhető lenne a külföldi játékvásárlás linkje a PS3-as topikból.
Egy kicsit értelmesebb elrendezéssel a nyakamat rá, hogy ha nem is sokkal, de valamivel biztosan csökkene a felesleges kérdések száma.
Kérem a véleményeiteket, szerintem most ez egy értelmes 360-as téma. :)