banner
  • Ragnar360
    [/b]VIDEO CAPTURE TÉME avagy játékvideók rögzítése számítógépre![/b]

A baj az, h tegnap koppantam, mivel:
    A nagyon népszerű Dazzle video creator és társai 480i vagy p be vesznek fel max RCA vagy S video-n keresztül...

A szopás az, ahogy több jó videóba is mondják youtubeon - de azért megkérdem hátha techszakik tudják, hogy ahhoz hogy abba vegyel fel amit tud, olyanba is kell játszani

PÉLDA!!!!

LCD-n nyomom 720p-be, de elvileg ha felvenni akarok egy ilyen eszközzel, akkor RCA-n vagy mi a faszon kell nyomni - NA EZ KURVAGÁZ ha igy van...

Miért nemtudja rögzíteni a képet gyengébb felbontásba anélkül, hogy olyan felbontásba játszanál mint amit feltud venni :S

Annak nincs gond ki SD tv-n nyomja, youtubeon rengeteg videó van ilyenekről...

Van HD capture card is - az elég fasza, nyilván többe kerül, meg itthon nem is lehet kapni...
    www.myhava.com

Hava HD Platinum - ez a vezetékes változat, van vezetéknélküli is, csak a faszom venné még wireless routert

720p-be tud felvenni, de csak KOMPONENSen ami nekem nemgond hisz azon nyomom, de HDMI ezen sincs - viszont minden szir-szar bemenet van rajta.

Szal, végülis jólenne a Dazzle széria is, csak akkor ha nem kell ahhoz olyan szarba játszanom (LCD-n sdbe lol)

Ami gáz még hogy néztem elég sok videót arról is, hogy milyen a minőség ezekkel az eszközökkel... Utube egy fos, mert lebutitja a videót, HAVÁVAL felvett 720p videó ronda normal quality-n HD-be nagyon szép, de úgy szinte senki nem nézi, ráadásul zavaró, hogy kirakja majd teljes képernyőre akkor a cuccot és akad össze-vissza, a net simán bírja a hd streamet pedig.

Itt a Hava cuccról egy videó:

COD 5 Capture tes HAVA HD PLATINUM azért rakom ezt csak linkbe, mert itt fórumba normál méretbe rakja be, utubeon viszont WIDESCREENBE - ami meginnt egy faszság de csak azért mert SZAR a minőség - NÉZZÉTEK MEG, utube geci lebutitja az egészet - szal normál kvaltiba túlságosan lebutitja a HD-t, HD-ba szét, de úgy meg khm hogyis mondjam kényelmetlen nézni...

gears 1 teszt - ez láthatóan szebb mint a COD5, kevésbé szemcsés, high qualityn meg élvezhető
    De van egy csomó videó, sok játékról, ahol tesztelik a Capture cardot, lehet szemezni :)

Aki ilyet akar valszeg úgyis youtubera akarja rakni, szal ott érdemes körülnézni...amiket olykor linkelgetek montageok nekem bejönnek (most technikai részére értem) - a baj az, hogy azok SD-n nyomják igy nekik simán jó egy Dazzle capture cucc

Iceman Multikill snipe montage - (utubeon se widescreen, szal sd-be lett nyomva)

Lehet vmit nem teljesen jól írtam, majd kijavítanak, lajikusok nyugodtan kérdezzenek, Magyarországon is könnyen belehet szerezni ezek nagy részét 10-20 000Ft között mozognak

-

PS: ahhoz még mi kell, hogy azt is feltudjam venni amit beszélünk a headsetbe etc.