-
Zozo76 #60187 Bar nem kozvetlenul ide tartozik, de anno az XBOX1-el jartam ugy hogy a csont uj gepen szinte minden fagyott elobb utobb, meg a dashboard is, kiveve az Area51. Azt vegignyomtam, az istennek sem fagyott meg. Persze a gepet akkor meg chippeltettek, es arra gondoltunk az okozta. Elvittem vissza ahol vettem, megneztek, otthagytam nyuztak de nekik nem fagyott le, kicsereltek a csippet is a biztosnag miatt, nem fagyott. Hazahoztam, nem telt bele fel ora megint lefagyott. Akkor meg kinlodtam vele, mar kulso-asztali ventilatorral hutottem az egyik oldalarol nyomattam be a levegot hatha, de ugyis elobb utobb lefagyott, tok osszevissza, kovethetetlen volt. Volt mikor ment 1-2 oraig is,de aztan csak nem birta es kifagyott. Mar utaltam, nem is a jatekra koncentraltam hanem hogy mikor fagyhat majd ki. Visszavittem, es kaptam egy uj gepet helyette. A mai napig megvan, es a mai napig megy mint az alom. Persze kozben az eredeti 8 gigas vinyo megdoglott, de kerult bele egy 40 gigas es minden jatekom azon van. Meg a ket eredeti is amit VETTEM a gephez mert annak meg kellett hogy legyen (HALO 1, HALO 2).
Namost a 360-nal mar tulvagyok egy 3 ledes javitason (mint itt a legtobben, gondolom van aki tobben is), nem fagy kiveve a COD3-at de ott is csak a multi alatt, de ott rendesen. Nem titok hogy egyreszt az XBOX 1 miatt vettem XBOX 360-at de legfokeppen nyilvan a HALO miatt, miutan az ocsemtol tavaly karira megkaptam ajandekba a HALO 3-at, abbol is a nagydobozos, Legendary Edition-t amire igazan buszke vagyok. Ez nem ide tartozik de tenni akartam az agyam hogy nekem megvan... :)
Azert en rohadtul csalodtam az XBOX360-ba. Nem hittem hogy ilyen tragya gepet kapunk a szinte atomstabil XBOX utan. Persze minden elromolhat, ez nyilvanvalo, plane a mai kinai domping kozepette, de azert a fene tudja, ha most lennek ott hogy az XBOX utan mit vegyek mar nem hiszem hogy vennek XBOX360-at. Nekem fontos hogy evek mulva is elovehetem a feltve orzott XBOXot es jatszhatok egy kis retro erzes kozepette. Namost erre eleg keves esely lesz sztem a 360-nal. Mert vagy kibirja a kovetkezo konzol generacioig vagy nem. Aztan ha nem, vagy megcsinaltatom vagy megsem, ez akkor derul ki hogy megeri-e vagy sem. Ha a kovetkezo XBOX tudna emulalni a 360 jatekait, akkor hagynam a francba az tuti. :(