banner
  • Ragnar360
    (Kis érdekesség, hátha volt másnak is hasonló)

Több mint valószinű, h küldhetem el a gépet szervízbe...mivel össze-vissza vagy, ami egyébként nagyon érdekes, mert:

Tegnap mondom GTA zok kicsit, berakom bemegyek multiba stb. 1-2 perc után LEFAGY, párszor még ezt eljátszotta, 1-2 percnél tovább nemtudtam játszani, beállt a kép.
    Jó mondom felrakom vinyóra, elég sokáig másolta (min 15 perc), de igyis buzult, nem fagyott le, hanem bedobta, h karcos a lemez tisztitsam meg stb. - leokézom, kidob dashboardra, még 1x eljátszottam ezt.
    Rakjam újra mondták többiek, hátha, vmit szarul másolt fel, mondom ok, hátha - újraraktem megint, de ismét lefagyott, restart, beállt a kép, átvált ilyen barna háttérre és kis csíkok.

Már vártam, h kidobja az E74-et v vmit, de semmi...

Látszólag semmi baja a gépnek, mert Gears SOHA nem fagy le, akármennyit játszok, de a COD5 nél is ez a helyzet mint a GTA-nal, legalábbis 4 napja ez volt, h multizni se tudtam vele mert állandóan megfagyott. Aztán volt anno h COD5 veteranba is lefagyott a pálya végén, v Persiába, de akkor csak 1-2x aztán jóvolt utánna, dehát minden kicsibe kezdődik ugye :D - A poén az volt mikor elkezdett fagyni, hogy kb fagyás előtt 5 percel beakadt a játék, de úgy tisztességesen, 5-10 másodpercig akadt, aztán ment tovább rendesen.

Videókártyára gyanakszom...de lehet proci is, csak érdekes, mer a Gears miért megy ?!

Lehet röhögni, leszarom - ettől még a 360 jókonstrukció marad a szemembe :)