banner
  • wander01
    belépö csak a köcsög szomszédoknak van akik néha bezörgetnek miota megvan a mélyláda is (elsö tesztelésnél az Elit alakulatot néztük full hangerön, akkor jöttek át elöször hogy wtf visszajöttek a ruszkik vagy mi. közöltem hogy 600 a beugro és kukorica nincs). amugy bármikor szivesen látok bárkit aki hozza magával a 360-ját kiprobálásra, legalább látnék egy olyat is már :)

arty tényleg, az uj dizájn miatt olvastam biztos félre :)

a vászonra nem tudok mit szolni mert csak akkor láttam rendesen egyszer vászonnal mikor kiprobáltam a boltban. szvsz ezzel a lemezfelülettel sokkal jobb, mondjuk nem volt egyszerü beszerezni mert elég spéci cucc. elöször az volt az ötlet hogy gipszkartonbol csinálunk egy jo nagy térelválaszto falat, gyönyörüen legletteljük, majd hofehér, utjelzésekhez használt festékkel átmenni rajta (amivel a nyilak meg a vonalak vannak felfestve). akkor már ugy lesz valszinüleg hogy egy jo nagy térelválaszto szekrénybe lesz integrálva a gipszkartonos megoldás, amiben füstüveg mögött szellöztetett részben lesz minden technika, mint pl htpc, dvd, erösitö, stb stb sok szar.

szerk: egy ekkora vászon, ami 3 méter széles vagy kicsit nagyobb már millás nagyságrend ha jol tudom, ugyhogy inkább megoldom saját kezüleg :)

OFF: a legnagyobb játékélményt eddig nekem a FEAR okozta rajta :) full sötét, 5.1 felhangositva, egyszer asszem eldobtam az egeret ijedtemben :]