banner
  • wander01
    a projektortéma érdekes :) csak támogatni tudom az ötletet, és ajánlani
    nekem egy Panasonic PT-AE900E van, nemtom van-e jobb a piacon mostanság (nem a millás kategoriára gondoltam) miota megvan nem nézegettem öket. a lényeg: tökmindegy mit és mivel játszol rajta, eszméletlen jo. mivel nekem csak sima xbox-om van, nem tudok nyilatkozni arrol hogy a 360 milyen lehet rajta de valszinü odab*sz. Pc-t sokat kötök rá, eszméletlen jok a játékok, filmek meg minden. tény hogy be kell sötétiteni hozzá de sztem annyi tökölést megér a muri. a kép egyszerüen tökéletes, és mivel nekem laza 310 x 175 cm a "vászon" ezért egy 4 személyes Rallysport challange 2 is messze jobb mint akármi máson :) meg nem folyik ki az ember szeme mint a tv-n hogy lássa merre megy mert akkora :) az 1080i filmek is gyönyörüek rajta, jobb mint a tft. Ja igen, a vászon eredetileg egy szép nagy fehér lepedö volt mint az majd a képeken látszik majd a link alatt, de aztán szépen lecseréltem egy hofehér fényvisszaverö lemezre amiböl a közlekedési táblákat is csinálják. ha közel megy az ember meg lehet számolni a piros-kék-zöld (asszem ezek a szinek) pixeleket rajta. ez a megoldás mondjuk azért volt jo mert nem volt zseton kiperkálni mégegyszer a projektor árát egy szaros vászonért, és miután nemrég összehasonlitottam a kettöt maradok a lemezemnél, szebb azon mint egy 300-400k-s vásznon ami még ráadásul kisebb is :)

akit érdekel ide összeraktam egy kis csomagot képekböl a cuccrol :)

képek

itt a cim is ha nem menne: http://wander01.atw.hu/projektor.zip

Ui: bocs a szofosásért :)