banner
  • lwb
    CoD-ból is csak a legújabb nincs fent - még - GPP-n. A régebbiek, MW2-3, WW2 elérhetőek. De pl a jó 1st party játékok, mint az indiana jones már ott vannak GPP-n is. Mondom: ami számítani fog, hogy mi jön ki és mennyivel később lesz ez GPP-n. Ha fél-egy év, akkor a GPU-nak van némi értelme.

A tegnapi xbox dd-n bemutatott játékokból egy darab érdekel engem, a Fable. A forza ugyanaz, mint mindig is volt csak más táj, újabb autók. Én ezt elengedtem még az előző generáció környékén. Az anime játék hidegen hagy, a double fine köcsögölős multi izéje meg ... hát, nem én vagyok a célközönség azt hiszem. Fable ígéretesnek látszik, de majd meglátjuk, ha kijön. A playground nem ilyen játékokról híres, ez lesz az első ilyen produkciójuk.

Splinter Cell: akkor végigvittem őket, amikor újak voltak. A világ legjobb játékai voltak, ma is próbálkoztam velük, de egyrészt rohadt nehéz elindítani őket másrészt, sajnos nem öregedtek túl jól. Akkoriban ez volt a cutting edge csúcsgrafika. Kellene ezekből egy remaster, inkább ebből, mint mondjuk PS-en a nyomorult last of usból a 4. remaster vagy skyrimből a 13. remaster.