-
Nem, az SWO nem régi cím.Az Assassin's Creed 2 meg a Revelations meg ezek, azok régi játékok. Az SWO 2024-ből nem régi játék. A GPU áremelés egyék ellenpontja volt az ubisoft classics beemelése a GPU csomagba. Ennek nem része az SWO, az simán jött csak, mint új AAA játék a GP katalógusába. Ezért is óriási nagy faszságot sikerült mondanod. A ubisoft classics játékok meg, ahogy a nevük is mutatja, régi klasszikusok. Amikkel én meg sokan mások is már játszottunk az előző generációk alatt is. Ennyike. Sikerült felfogni vagy magyarázzam még a nyilvánvalót?
Nekem semmi bajom a teljesáras játékokkal, drágák, de ha jók, bőven megérik az árukat. A CP2077-et vagy a W3-at pl minden platformra megvettem egyszer és nem bánom, minden fillér ami a CDPR-nek ment jó helyre ment. Örülök, hogy teljes áron vettem meg őket és a stúdió meg a kiadó teljes bevételt kapott utánam, többször is, mert megérdemelték. Remélem még sok jó játékot csinálnak. Ma ezeket meg lehet venni 1-2 dollárért, de szarul érezném magam, ha ennyi pénzt adnék csak ilyen jó játékokért. Ezt is sikerült felfogni? Ez neked IJ, mert fillérbaszó vagy, de másnak meg nem az, mert van agya, amivel tud gondolkodni, nem kilóra nézi a játékokat, hanem válogat és a minőségért nem sajnálja a pénzt, a mennyiséget viszont előtte lecsekkolja, hogy megéri-e.
"egy digiális világba való dolgokhoz ahol tényleg akár egy kezdetben 20K-s játékot 1 éven belül hozzád csaphatnak 1 db $-ért felhoztad az új és használt autó témát."
A használtautó téma annyira ideillik, hogy konkrétan a BMW-nél extrákat már előfizetésként tudsz megvenni pl. Lehet, hogy a te fejedben ez messze van egymástól, de a valóság az, hogy pl. az üdvözlő fényjáték vagy a navigációs csomag azok olyan dolgok, amikért évente fizetsz egy előfizetési díjat, mint a GP-nál kb. És ez a jövő más márkáknál is.
Ettől függetlenül az autó kitűnő példa volt arra is, hogy ha valaki az új csúcstechnikát akarja azonnal, akkor annak többet kell érte fizetni. Az új autó is ilyen, a 4-5-6+ éves autók már olyan technikát tartalmaznak, amit a mai új autók meghaladtak. Ha neked a csúcs kell, akkor újat veszel. Ugyanez áll a játékokra is: ha az újat akarod, ha nem akarsz várni, annak van egy felára. Ha elég az is, ami tegnap volt, akkor meg vársz akciókra éveket. Akárcsak a használtautóknál: ott is nagyon jó autókat lehet venni pár évesen, de nem a mai szintet fogod megkapni azért, ezt érteni kell.
Hogy te nem érted, az inkább a te bajod.