kjozsef056#176805
Lehet te melozol szar helyen. Minden értelmes munkahelyen fizetést emelnek évente. Minden cég azért emel árat mivel évről évre szinte minden drágul...
Te kb azt várod hogy amikor a benzin ára majd 2K/liter lesz a kenyér majd ugyanugy 600ft/kiloért landoljon a boltok polcain mint most a 600ft-os benzin árnál.... Ilyen sose lesz.
Az árak meg nem is igazán ári dolgok hanem elvi kérdések..."minden annyit ér amennyit hajlandó vagy fizetni érte"
Nekem pl meg se fordul a fejemben egy pillanatig sem hogy 30-20-10-5-3-2 ezer ft-ért 1db játékot is vegyek. Mit érnék vele? Semmit. 1 év után verném a fejem a falba mert ott lenne egy bundleba ahol 1 euroért hozzájuthattam volna. Rengeteg olyan játékom van amit 1 év vagy 3/4-évvel a megjelenés után szereztem be kemény 1$-ért... Szóval én sose voltam és sose leszek a pénzem ellensége. A mai főleg pc-s világban ahol éves szinten csamó játékot ingyen hozzánk vágnak (2025-ben pl 201 db ingyen játékot kaptunk steam,gog, epic, uplay, fanatical, ms store jóvoltából) semmi értelme a játékokat megvenni drága pénzért. Aki konzolra akarja venni ezeket az hát igen szépen szólva "bes***ja", de hát így járt amiért nem pc-s