Zóanagyvarázsló#176798
Nem az a kérdés, hogy "szar" a Game Pass vagy sem, hanem hogy egy átlagos felhasználónak nem korábbi ügyeskedett, hanem aktuális áron tényleg megéri-e. Illetve hogy milyen konklúzióra jut. Mindenesetre minél drágább egy előfizetés, annál aktívabban, következetesebben kell használni, hogy megérje. Senki nem vádol téged azzal, hogy ezért nem teszel meg mindent :)
Nyilván mindent megvenni sem érdemes, pláne nem pusztán azért, mert olcsó, de játszani már nem esne jól vele. Persze vannak fölösleges vásárlásaim, de sok játékommal töltöm szívesen az időt, és esetemben már csak ez is limitálja a Game Passra szánt időt. Mert én sem az évi 1-4 játékot végigjátszó alkalmi játékos vagyok.
Személy szerint egy "letudandó" játékért sokallanék 4700-4800 Ft-ot, ha meg nem az, akkor valószínűleg nem csak egy hónapig kerülne elő, érdekelne DLC hozzá stb. A Ubi-játékok, mondjuk, pont letudandónak számítan(án)ak, de a hosszuk miatt több hónaposnak is, egyébként meg nem a szívem csücskei. Velük kapcsolatban a racionális döntés az elkerülésük lenne, de azért bagóért megnézném az Outlawst vagy az aktuális AC-t a környezet miatt. De sok feltételes mód, nemrég jutottam oda, hogy az AC: Revelationst befejezzem egyáltalán, Far Cry meg sosem ment végig egy sem.